Ryby a Rak budou velmi pravděpodobně silně propojeni na emocionální úrovni, obvykle hned po prvním setkání. Toto spojení může být romantické i platonické; scénář lásky na první pohled s různými definicemi lásky.

Ryby i Rak jsou vodní znamení, což dodává oběma dvěma jistou míru citlivosti, snivosti, mírumilovnosti, ochoty, pochopení a fantazie. Zatímco Ryba je extrémně snivé znamení, které touží po pohádkovém vztahu, Rak se spíše drží tradic a chce partnera, se kterým založí rodinu a bude žít poklidný a vyrovnaný život.

Jak se k sobě tato dvě vodní znamení hodí v přátelství a ve vztahu? Čtěte níže.

Romantická kompatibilita

Ryby a rak budou mít velmi často silnou romantickou přitažlivost, a to jak po stránce sexuální, tak po stránce emocionální. Přitahují se k sobě navzájem jako magnet, protože Rak pravděpodobně pochopí Ryby a vcítí se do jejich citlivosti. To vede k tomu, že se druhé znamení otevírá tomu prvnímu a poskytuje jim uklidňující a láskyplný vztah, po kterém touží, na oplátku za důvěru a empatii. Ve výsledku je vytvořen silný emocionální základ pro jejich vztah, přičemž k „výstavbě“ pevného vztahu dochází poměrně brzy.

Pokud jde o sexuální aktivitu, Rak je známý tím, že je tradičnější a smyslnější, zatímco Ryby dodávají více kreativity a vzrušení, nebo výstřednosti, chcete-li. Ryby jsou velmi snivé znamení, které touží po nepoznaném nebo netradičním. Ani netradiční praktiky v posteli jim nejsou cizí. Chtějí experimentovat a zkoušet, co jim vyhovuje a co ne. Jejich intimita je umocněna nejen jejich individuálními preferencemi v ložnici, ale také jejich skutečným emocionálním spojením.

Kde by však jejich romantický vztah mohl narazit na problémy, je to, čeho si každé z těchto znamení horoskopu cení a po čem touží. Raci mají tendenci upřednostňovat stabilní a pohodlný život, zatímco Ryby preferují více vzrušení a změn. To může mít za následek určitý konflikt ve vztahu. Protože je Rak velmi mírumilovné a nekonfliktní znamení, bude dělat všechno pro to, aby vztah zachránil. Většinou splní Rybám to, co po čem tolik touží i za cenu toho, že se jim to nelíbí nebo je to nevzrušuje.

Každé znamení v astrologii vládne určité části těla. Třeba Blíženci vládnou pažím, rukou a nervům, zatímco Beran vládne hlavě, mozku a očím. Ryby vládnou chodidlům a prstům na nohou, a Rak zase vládne hrudníku a oblasti kolem prsou. Tyto části jsou obzvláště citlivé a zaslouží si svoji pozornost v posteli.

Přátelství mezi Rybou a Rakem

Chápající povaha Raka je něco, čeho si Ryby v přátelství velmi cení, a výsledná loajalita Ryb bude Rakem oceněna. Toto emocionální spojení vytváří silné přátelství, které se zakládá na důvěře, vzájemné pomoci a pochopení. Rak má jistotu, že se může na Ryby kdykoliv spolehnout, a stejně tak Ryby věří v jejich silné přátelské pouto.

Na závěr

Jak již bylo řečeno, Ryby mohou toužit po změně a vzrušení, zatímco Rak je spíše tradiční a nevyžaduje tak časté změny. Jakmile ale Rak poskytne Rybám stabilitu, kterou potřebují k dosažení svých cílů, a Ryby poskytnou svému milovanému Rakovi odvahu a spontánnost, kterou také potřebují, stává se z nich velmi silný pár. To je užitečné nejen pro přátelství, ale také pro romantický vztah, který by velmi dobře mohl pramenit z přátelství mezi těmito dvěma znameními.